linkedin
+

FÅ DEN PERFEKTE KALIBRERINGSLØSNINGEN I SAMARBEID MED PROFESJONELLE, VELUTDANNEDE FAGFOLK

Det har aldri vært stilt større krav til nøyaktighet og dokumentasjon enn i de senere år. Ofte er det et kundekrav at en uavhengig tredjepart utfører kalibreringen. Dessuten har de aller fleste virksomheter beskrevet intervaller og måleutstyrets nøyaktighet i sine kvalitetsstyringssystemer, men det hender ofte at de selv ikke har ressurser til å utføre kalibreringen. Det er nettopp her Multicheck er behjelpelig med perfekt kalibrering utført av profesjonelle, velutdannede fagfolk med den rette ekspertisen.

Den perfekte løsningen med kunden i sentrum

Hos Multicheck tilbyr vi et stort utvalg av ulike kalibreringstyper, og gjennom et konstruktivt samarbeid med dere bruker vi vår profesjonelle fagkunnskap til å finne den beste løsningen for nettopp deres krav til dokumentasjon. En slik løsning kan f.eks. være vår standard kalibrering, som er en sporbar kalibrering som oppfyller kravene i bl.a. ISO, HACCP, BRC og IFS. Denne kalibreringen vil alene som standard oppfylle dokumentasjonskravene hos de aller fleste virksomheter, og den er dessuten den mest brukte kalibreringsformen blant våre kunder.

Engasjement og et sterkt teknikerteam med stor fagkunnskap

Dersom dere har behov for akkreditert kalibrering med et anerkjent sertifikat, tilbyr vi selvfølgelig det også. Hos Multicheck er flere av våre dyktige teknikere utdannet som måletekniske inspektører gjennom Trescal (Danak nr. 22) og har derfor den rette fagkunnskapen til å oppfylle deres krav. Uansett hva dere velger, kan vi tilby komplett dokumentasjon for kalibrering og sporbarhet: Samtlige kalibreringstyper avsluttes alltid med et sertifikat som dokumenterer både kalibrering og sporbarhet.