linkedin
+

KALIBRERINGSAVTALE

INNGÅ EN KALIBRERINGSAVTALE MED MULTICHECK OG FÅ FULLT OVERBLIKK OVER DERES KALIBRERINGER

Ønsker dere å få kontroll på deres kalibreringer? Er det blitt stilt krav til deres dokumentasjon som dere selv ikke kan overholde uten support, eller ønsker dere å vite om deres enheter er nøyaktige nok? Ved å inngå en kalibreringsavtale med Multicheck vil dere oppnå komplett gjennomsiktighet for deres kalibreringer og styrke deres dokumentasjon i samarbeid med profesjonelle og kompetente fagfolk.

Vi tilbyr kalibreringsavtaler for vekt- og merkeutstyr, metalldetektorer, røntgen og magneter.

EN SKREDDERSYDD KALIBRERINGSAVTALE OPPFYLLER DERES UNIKE KRAV

Vi tilbyr skreddersydde kalibreringsavtaler. En kalibreringsavtale vil være svært individuell, men vil typisk innebære en årlig besøkskontroll for alle deres enheter eller bare de enhetene som dere vurderer som kritiske. I samråd med dere vil våre profesjonelle fagfolk finne ut hvilken kalibreringstype og -frekvens som passer for deres krav og behov.

FULL SPORBARHET OG DOKUMENTASJON SOM STANDARD

Med våre kalibreringsavtaler får dere full sporbarhet. Avtalene inneholder også dokumentasjon som bekrefter at en uavhengig tredjepart har utført kontroll på deres utstyr og godkjent det til de foreliggende oppgavene. Alle kalibreringer avsluttes med et sertifikat. Dette er deres dokumentasjon og bevis på at enheten oppfyller gjeldende myndighetskrav. Etter endt besøk overføres disse sertifikatene til deres eget innloggingssted. Der vil dere finne nødvendig dokumentasjon fra Multicheck slik at dere har all informasjon samlet på ett sted ved en eventuell revisjon.

ENKLERE BLIR DET IKKE: MULTICHECK SPARER DERE FOR BRYDERIET VED DATABEHANDLING

Alle deres enheter legges inn i vår database. Derfra kan vi nøye overvåke intervaller, re-verifikasjoner, antall aktive enheter, osv. Det betyr dere slipper å overvåke enhetene og dermed sparer dere tid. Vi kontakter dere når tiden for en kalibreringskontroll nærmer seg.

Når dere inngår en kalibreringsavtale med Multicheck, tar vi ansvaret for at deres dokumentasjon alltid er korrekt.